Empresa

Des de 1974 en el món de la jardineria i el viverisme

Dels inicis fins a l’actualitat de Vivers Gassó.

Vivers Gassó som una empresa que els seus inicis es remunten al 1974, i des de llavors que any darrera any posem al vostre servei tota la nostra experiència, amb un equip multidisciplinar, oferint-vos la millor qualitat i servei, en tot tipus de plantes i materials per al vostre jardí o espai exterior.

Amb el temps hem anat diversificant la nostra producció, incorporant millores tant en les matèries primeres com en els processos productius, sempre respectant el nostre compromís pel medi ambient, aconseguint una qualitat dels nostres productes que ens ha permès situar-nos en una posició capdavantera en el sector, exportant també els nostres productes a diferents països europeus.

Vivers Gassó, una empresa familiar

Disposem de 30 hectàrees al municipi de Mont-roig del Camp, un entorn privilegiat a la Costa Daurada, amb una combinació de majestuoses platges, reduïdes cales i miradors naturals com el que trobem a l’ermita de la Mare de Déu de la Roca des d’on es divisa tota la plana del Camp de Tarragona.

D’aquestes, 4 hectàrees són d’exposició oberta al públic, tant professional com a particular on podreu trobar tot tipus de plantes i materials de jardineria, així com un servei de disseny dels vostres espais exteriors, i assessorament a mida per fer realitat els vostres projectes.

Disposem de 30 hectàrees al municipi de Mont-roig del Camp, un entorn privilegiat a la Costa Daurada

Formem part de l’Associació d’Horticultura Ornamental de la província de Tarragona, som socis de la Federació d’Agricultors i Viveristes de Catalunya. I som un viver autoritzat per la Generalitat de Catalunya inscrit amb el Registre de Vivers amb el nº 43-0007.

Tot l’equip de Vivers Gassó desitgem que vingueu i gaudiu del nostre ampli centre de jardineria, així com del nostre entorn.

Plantilla Vivers Gassó 2023
Som una gran familia

Actualitat

Estigueu al dia de les notícies de Vivers Gassó i del sector dels vivers de plantes, jardineria i planta ornamental.

Segueix aquí tota l’actualitat de l’empresa, els productes i els serveis.

  • Una gran notícia per als amants de la jardineria! A partir d'aquest dissabte 13 de gener, obrim també els dissabtes de 9 a 14 h perquè puguis gaudir deVivers Gassó. Vine a visitar-nos i descobreix tot...

  • 🎄✨ Vivers Gassó us desitja un Nadal ple de llum i alegria. Que aquestes festes estiguin plenes de moments especials, rialles compartides i molta felicitat. 🌟🌲 Agraïm la vostra confiança durant aquest...

En què et podem ajudar?