Serveis

Assessorament, disseny d’espais i logística per a empreses i públic en general

En què et podem ajudar?

assessorament

Hem crescut amb els anys, sobretot amb servei i qualitat.

Som productors, però el nostre recorregut al llarg dels anys, no ens ha fet oblidar la nostra vocació del servei al client. Una atenció tant al professional de jardineria, com en la venta al detall al particular. Així com a molts càmpings d’arreu de Catalunya que ens han fet i fan confiança.

Comptem amb un equip tècnic qualificat en totes les àrees de l’empresa per poder donar les màximes solucions als dubtes o problemes que puguin sorgir.

servei de disseny d’espais exteriors

Els inicis de  Joaquim Gassó van ser en la construcció i disseny de jardins per tot Catalunya. 

Ara, la segona generació, és la que ha agafat el fil del disseny i la creativitat.

Núria Gassó, arquitecta i paisatgista, dona resposta a les propostes que puguin sol·licitar. 

logística, transport i servei a domicili

Ens podem encarregar del transport en cas de que sigui necessari.

Disposem de vehicles propis, i també col·laborem amb grans professionals en cas que es requereixin mitjans més especials: camió tràiler, camió gòndola per transport especial, camió grua de petites i grans dimensions, transport paletitzat, etc.

Per les característiques del nostre producte, oferim un servei  a domicili diferent i ens adaptem a les necessitats de cada comanda, ja sigui per un client particular, un càmping o una empresa de jardineria.  

Actualitat

Estigueu al dia de les notícies de Vivers Gassó i del sector dels vivers de plantes, jardineria i planta ornamental.

Segueix aquí tota l’actualitat de l’empresa, els productes i els serveis.

  • Una gran notícia per als amants de la jardineria! A partir d'aquest dissabte 13 de gener, obrim també els dissabtes de 9 a 14 h perquè puguis gaudir deVivers Gassó. Vine a visitar-nos i descobreix tot...

  • 🎄✨ Vivers Gassó us desitja un Nadal ple de llum i alegria. Que aquestes festes estiguin plenes de moments especials, rialles compartides i molta felicitat. 🌟🌲 Agraïm la vostra confiança durant aquest...

En què et podem ajudar?